NB_u31_skaev

Matter og musikk: Sommerens beste strandting

Varmt sommervær legger opp til en tur på stranden. Men sand og vann kan ha negativ effekt på tingene dine. Med mindre du eier en av disse.

1. juli 2015 av Babak Arvanaghi

I disse dager renner gründernes hjerner over av kreativitet. Det er sommer, og nå er de interesserte i å selge deg ting du kan ha med deg på strandtur. Vi har funnet frem redaksjonens tre favoritter:

CGear sandfree mat

Vann og sand er en dårlig kombinasjon. Særlig når begge tingene sitter på kroppen. Sand skraper, og det er en nesten umulig oppgave å få børstet av alt. CGear sandfree mat har utviklet en måte å komme i mindre kontakt med sand på strandturen.

Matten er laget ved hjelp av militær teknologi som holder sanden unna – iallfall når du befinner deg på den. Teknologien sørger for at sanden siver ut den ene siden, mens den blir holdt ute fra den andre siden av matten. I tillegg til matter lager CGear også vesker av materialet.

Mighty Speaker

Å ha med musikk på stranden er forbundet med en viss risiko. Det kan komme både vann og sand i høyttaleren, og det kan ødelegge den. Dette trenger du ikke å bekymre deg for hvis du investerer i en Mighty Speaker.

Den lille, trådløse høyttaleren fungerer ved hjelp av bluetooth. Den er vanntett, sandtett og kan flyte. Lyden er også ganske stor i forhold til høyttalerens beskjedne størrelse. På baksiden er den utstyrt med en sugekopp, slik at du kan feste den på f.eks. kajakken din når du er på tur.

Coolest

Coolest er ikke en hvilken som helst kjøleboks – den er kongen over alle kjølebokser. Med sitt 16-volt batteri har den nok kraft til å drive en blender på lokket. I tillegg kan den lade telefoner, lyse, åpne øl, oppbevare servise, fungere som tralle og selvfølgelig holde maten kald.

Kjølebagen startet som et kickstarterprosjekt og har oppnådd enorm suksess. De første modellene er allerede blitt sendt ut til prosjektets støttegruppe, og leveringen fortsetter i jevnt tempo.

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: