Quiz battle logo NO

Spill Quiz Battle med illvit.no

Bli med å spille det nye spillet Illustrert Vitenskap Quiz Battle. Last ned spillet gratis til iPhone eller iPad, og send en utfordring til en venn.

23. august 2012

Quiz Battle til Android og som internetversjon

Quiz Battle er på kort tid blitt en kjempesuksess og spilles nå av mere enn 300.000 brukere på iPhone. Derfor lanserer vi nå Quiz Battle til Android og i en versjon som du kan spille her på Illustrert Vitenskaps hjemmeside. Vi forventer å lansere mandag den 3. desember. Følg med her på siden. Vi holder deg oppdatert og linker til nye versjoner så snart de er klare. God fornøyelse.”

Quiz Battle

Nå lanserer vi et gratis triviaspill – Illustrert Vitenskap Quiz Battle til iPhone og iPad. Bruk en kombinasjon av strategi og kunnskap til å vinne over venner, og svar på over 6000 spørsmål i disse kategoriene:

• Geografi • Historie • Sport og fritid • Vitenskap og natur • Underholdning • Kunst og litteratur

Du flytter rundt på spillebrettet og prøver å hindre motspilleren i å nå stjernen i midten. Underveis finnes det bonusfelt, og noen av dem gjelder bare i en bestemt kategori. Kombiner flere spørsmål for å få ekstra bonuspoeng. Vinneren er den som har flest poeng når den første av de to spillerne kommer frem til mål.

Quiz battle spill NO

Du kan spille med venner eller tilfeldige motstandere og ha flere spill i gang samtidig. Du kan oppgradere til en betalingsversjon med mange forskjellige spillebrett med hver sin strategi. Hvis du får for mange spørsmål i en bestemt kategori, kan de byttes ut med andre.

Fortsett på din egen PC

Spillet er utviklet sammen med vår partner Planeto, og det blir løpende bygd ut med nye funksjoner. For å spille kan du allerede i dag bruke brukernavnet og passordet ditt fra illvit.no, og fra høsten 2012 kan du fortsette spillet her på nettsiden med din egen PC eller skifte tilbake til iPhone eller iPad når det passer deg.

Last ned spillet eller les mer på illvit.no/Quizbattle

Last ned Illustrert Vitenskap Quiz Battle her

Kom i gang

Last ned appen til iPhone eller iPad. Den er gratis.

Last ned her

AppStore

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: