Quiz battle logo NO

Over 140 000 spiller nå Illustrert Vitenskap Quiz Battle

Sett allmenkunnskapen din på prøve og kjemp mot dine venner i Illustrert Vitenskap Quiz Battle. Nye versjoner til Android og nett er på vei.

14. september 2012

”Superfett spill.” Quiz Battle er ikke til å stoppe. Tre uker etter lansering er det nye triviaspillet fra Illustrert Vitenskap lastet ned hele 140 000 ganger i de seks landene hvor spillet er tilgjengelig: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Nederland og Belgia.

Både unge og gamle ser ut til å ha falt for spillets kombinasjon av trivia og det taktiske elementet, hvor man innsnører motstanderen på spillebrettet.

Quiz Battle med over 6000 spørsmål

Quiz Battle er utviklet av den lille svenske it-bedriften Planeto, mens Illustrert Vitenskaps redaksjon står bak spørsmålene. Spillet inneholder over 6000 spørsmål innenfor kategoriene geografi, historie, kunst & litteratur, sport & fritid, underholdning samt vitenskap & natur, med mange lokale spørsmål rettet mot de enkelte landene. Senere er planen å utvide med flere spørsmål.

Spillet er en duell, hvor man scorer poeng ved å svare riktig på spørsmål og treffe bonusfelt. Man kan enten utfordre en venn eller spille mot en tilfeldig motstander.

Quiz Battle er i øyeblikket tilgjengelig på iPad og iPhone, men en versjon til internett kommer svært snart, likeså en utgave til Android-telefoner kommer i begynnelsen av november.

Les mer om spillet på illvit.no/quizbattle eller last ned spillet direkte her

Last ned spillet

Last ned appen til iPhone eller iPad. Den er gratis.

Last ned her

AppStore

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: