Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Om Illustrert Vitenskap

NYHET: Det beste fra to verdener

Nå går Illustrert Vitenskap live med Norges største tjeneste for alle som er født nysgjerrige. I tillegg til magasinet får du adgang til daglige oppdateringer med nyheter, bakgrunn, underholdning og fakta.

Du leser disse linjene fordi du er drevet av en urdrift som er like gammel som menneskeheten selv: nysgjerrighet.

Og da har du kommet til det rette stedet.

I 1984 kom Illustrert Vitenskap til verden, båret av én idé: At selv det vanskeligste emne kan formidles slik at det blir spennende og relevant for den nysgjerrige menigmann.

Den ideen forfølger vi fortsatt i magasinet. Vi har satt oss som mål å formidle poengene med en tett integrasjon av tekst og illustrasjon.

Samme glede ved å fortelle og forklare vil du oppleve på vår helt nye hjemmeside, som har fått et tiltrengt og gjennomgripende redesign.

Målet har vært å skape en helt ny tjeneste for de nysgjerrige og kunnskapbegjærlige med en miks av nyheter, underholdning, bakgrunn og fakta.

Det synes vi i all ubeskjedenhet at vi har klart. Her på siden har du nå adgang til daglige nyheter og oppdateringer. Du kan også lese alle artikler fra magasinet, som blir publisert løpende og beriket med interaktiv grafikk, animasjoner og videoer.

Abonnenter kan også fordype seg i Nerdesonen, teste faktakunnskapen i Quizmaster eller trene de små grå i Hjernetreneren. For husk: Hjernen må holdes i form med regelmessig trening, akkurat som musklene!

Vi har også en helt ny app, som er gratis for abonnenter. Her har vi ordnet alt innhold slik at det er tilpasset livet på farten, OG du kan høre artiklene opplest!

Hvis du ikke allerede er abonnent, er du hjertelig velkommen. Vi lover underholdning – og at du forlater oss litt klokere etter hvert besøk.

Les også:

Om Illustrert Vitenskap

OM ILLUSTRERT VITENSKAP

1 minutt
Om Illustrert Vitenskap

Vinneren er funnet!

1 minutt
Om Illustrert Vitenskap

Skjerp hjernen mens du venter

3 minutter

Logg inn

Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.
Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis Skjul