NYHET: Det beste fra to verdener

Nå går Illustrert Vitenskap live med Norges største tjeneste for alle som er født nysgjerrige. I tillegg til magasinet får du adgang til daglige oppdateringer med nyheter, bakgrunn, underholdning og fakta.

Du leser disse linjene fordi du er drevet av en urdrift som er like gammel som menneskeheten selv: nysgjerrighet.

Og da har du kommet til det rette stedet.

I 1984 kom Illustrert Vitenskap til verden, båret av én idé: At selv det vanskeligste emne kan formidles slik at det blir spennende og relevant for den nysgjerrige menigmann.

Den ideen forfølger vi fortsatt i magasinet. Vi har satt oss som mål å formidle poengene med en tett integrasjon av tekst og illustrasjon.

Samme glede ved å fortelle og forklare vil du oppleve på vår helt nye hjemmeside, som har fått et tiltrengt og gjennomgripende redesign.

Målet har vært å skape en helt ny tjeneste for de nysgjerrige og kunnskapbegjærlige med en miks av nyheter, underholdning, bakgrunn og fakta.

Det synes vi i all ubeskjedenhet at vi har klart. Her på siden har du nå adgang til daglige nyheter og oppdateringer. Du kan også lese alle artikler fra magasinet, som blir publisert løpende og beriket med interaktiv grafikk, animasjoner og videoer.

Abonnenter kan også fordype seg i Nerdesonen, teste faktakunnskapen i Quizmaster eller trene de små grå i Hjernetreneren. For husk: Hjernen må holdes i form med regelmessig trening, akkurat som musklene!

Vi har også en helt ny app, som er gratis for abonnenter. Her har vi ordnet alt innhold slik at det er tilpasset livet på farten, OG du kan høre artiklene opplest!

Hvis du ikke allerede er abonnent, er du hjertelig velkommen. Vi lover underholdning – og at du forlater oss litt klokere etter hvert besøk.