Få tilgang til en verden av kunnskap – 0 kroner den første måneden

I snitt venter du i til sammen tjue timer i uka – hvorfor ikke bruke dem på noe fornuftig? Med det nye digitale universet til Illustrert Vitenskap får du mulighet til å bli klokere mens du venter – på mobil, maskin og nettbrett. Og akkurat nå får du den første måneden for 0 kroner.

Met et abonnement på Illustrert Vitenskap digital har du mulighet til å bli klokere – akkurat når det passer deg.

På nettsiden finner du dyptgående leseropplevelser med stort anlagte illustrasjoner til en kveld i fordypning. I appen trykker du på SPILL AV og fyller ørene med oppleste artikler på vei til jobb. Og på mobilen tikker de siste forskningsnyhetene inn fra morgenen av.

Du finner også IQ-tester, kvisser, videoer og veivisere til nattas stjernehimmel i universet vårt. Og du har tilgang til alt akkurat når det passer deg: Du finner oss på mobil, nettbrett og datamaskin.

Dette får du i universet vårt:

Tilgang når det passer deg

Kunnskap er ikke begrenset til ett sted. Uansett om du bruker nettsiden eller appen, får du ubegrenset digital tilgang til innholdet i bladene, også før de kommer i butikker og kiosker.

Daglige nyheter og oppdateringer

Kikk innom daglig. Vi oppdaterer hver dag med det nyeste fra forskningsfronten, allmennkunnskapstester, veivisere til nattas stjernehimmel, infografikk og mye mer.

Vi leser artiklene høyt for deg!

I appen kan du få artiklene lest opp når du er på farten. Bli klokere i bilen, på lufteturen eller mens du handler. Det eneste du trenger å gjøre, er å søke på Illustrert Vitenskap der du laster ned appene dine.

Eksklusivt ekstramateriale

Dykk ned i kildematerialet til sakene våre og se artiklene du kjenner fra bladet, gjort levende med videoer, animasjoner og interaktive illustrasjoner.

Tilgang til det bugnende arkivet

Du har mulighet til å søke i hele arkivet til Illustrert Vitenskap. Du kan lete etter akkurat det som interesserer deg, i kategorier som romfart, medisin, teknologi og natur.

Fordypning i yndlingsemnene dine

Savner du et sted der du kan nerde løs på yndlingsemnene dine? Lag et bokmerke og finn fram igjen alt det beste innholdet senere.

Men – hva om jeg allerede er abonnent?

Hvis du allerede abonnerer på papirutgaven av Illustrert Vitenskap, men ikke har fått brukernavn og passord til den digitale verdenen vår ennå, så kan du gjøre det her.

Brukernavn og passord er det samme på nettsiden og i appen.