NB_u43 vinter

Hold vinterkulden på avstand med nanoteknologi

Vår lekre jakke holder deg varm og tørr ved hjelp av et unikt nanobelegg. Få den nå sammen med Illustrert Vitenskap.

15. januar 2016 av Thomas Lykke Olesen

Vinteren er over oss med minusgrader og bitende kalde vinder. Den slags kan få noen og enhver til å holde seg innendørs og drømme om sommer og varmere temperaturer.

Det er imidlertid ingen grunn til å frykte elementene så lenge du har utstyret i orden. Hos Illustrert Vitenskap gir vi deg derfor muligheten til å gå vinteren i møte med en eksklusiv skalljakke som er perfekt til de kalde og våte dagene.

Jakken består av tre lag med ytterstoff i vevd polyester. Den er belagt med en TPU-membran med utrolig gode pusteegenskaper, og det indre laget består av tynn, perforert mikrofleece som gir deg optimal komfort.

Se nærmere på jakken i den korte videoen nedenfor

Vann og smuss preller av på unik overflate

Jakken er behandlet med det unike Nano-tex® – en revolusjonerende nanoteknologibehandling som gjør jakken ekstremt vann- og smussavvisende uten å gå på kompromiss med de øvrige egenskapene.

Øvrige detaljer om jakken

• justerbar hette • glidelås foran som er skjult bak knappelukking • snor til justering av vidden nederst • borrelås ved ermene • en brystlomme og to store sidelommer, alle med glidelås • tre herrestørrelser: M, L og XL.

Nanojakken har i seg selv en verdi på 799,–, men bestiller du den sammen med 2 utgaver av Illustrert Vitenskap, får du den med for KUN 69,50 + porto og eksp. Bestill jakken sammen med Illustrert Vitenskap her

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: