test sexlivet ditt top

Sextesten: Får du mer sex enn naboen?

Hvordan er sexlivet ditt sammenlignet med andres? Med sextesten vår kan du teste sexlivet ditt i forhold til 15 000 andres.

15. desember 2017 av Gorm Palmgren

Hvor vanlig er sexlivet ditt?

Hvor ofte? Har du oral- eller analsex? Hva er holdningen din til utroskap? I sextesten kan du sammenligne sexlivet ditt med 15 000 andres.

Svar på spørsmålene nedenfor. Til slutt får du en profil der du kan sammenligne sexlivet ditt med gjennomsnittet. Det er naturligvis helt anonymt.

KOM HELT INN I KROPPEN med et abonnement på Illustrert Vitenskap

Om sextesten

Illustrert Vitenskaps sextest er 100% anonym og vi beholder ingen data.

Opplysningene i sextesten kommer fra en britisk undersøkelse, som ble publisert i november 2013 i tidsskriftet The Lancet. Undersøkelsen bygger på intervjuer med 15 162 briter.

Ensartet sexliv i Nord-Europa

Fordi tallene innen sexforskning følger en ensartet trend i vestlige i-land, kan testen betraktes som nokså representativ for sexlivet i den nordvestlige delen av Europa – om enn ikke fullstendig nøyaktig på nasjonalt plan.

Du kan altså derfor bruke sextesten til å sammenligne dine egne seksuelle vaner og preferanser med et nordeuropeisk gjennomsnitt.

Bemerk at sextesten bare retter seg mot heteroseksuelle. Dataene vi har hatt til rådighet inkluderer ikke homoseksuelle.

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: