Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tema

NERDESONEN: Aldring

For første gang i verdenshistorien har antallet mennesker over 65 år passert antallet barn under fem. Og i løpet av det siste tiåret har bedre behandling av alt fra kreft til åreforkalkning lagt flere år til den gjennomsnittlige levealderen. Men har vi nådd grensen for hvor lenge en menneskekropp kan holde? Hvorfor får noen av oss grått hår før andre? Og er det noe du kan gjøre for å forlenge din levetid? Følg forskernes jakt etter ungdommens kilde i det innerste av dine celler, og få svar på dine spørgsmål om aldring i vår store temaartikkel under.

Aldring

Forskerne er på sporet av udødelighet

Forestillingen om evig liv er like gammel som mennesket selv. Likevel er det først i løpet av de siste 50 årene at vitenskapen er kommet på sporet av hvorfor vi eldes, og hva vi kan gjøre med det. Noen mirakelkur mot alderdom har ikke forskerne funnet, men de har etter hvert blitt ganske sikre på hvor de skal lete etter den.

27 minutter
Forskerne er på sporet av udødelighet
Nyhetsbrev

Fordi du ble født nysgjerrig!

Vi gir deg noe å tenke over, hver dag – rett i innboksen.

Einstein

Logg inn

Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.
Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis Skjul