Delta i Illustrert Vitenskap Juniors konkurranse 2018

4. november 2018

Delta i Illustrert Vitenskap Juniors konkurranse om 10 HYBRID Drone Car og 10 VR BOX Virtuell Reality-briller. Hvis du vinner, kan du se fram til mange timers underholdning med familien og venner. 

Premiene har en samlet verdi på 6980 NOK.

Alt du trenger å gjøre for å delta i loddtrekningen, er å svare på hvor mange grønne roboter som gjemmer seg i Illustrert Vitenskap Junior.

Du må telle med alle, også roboten på forsiden.

 

HYBRID Drone Car

Den nye HYBRID Drone Car er en fantastisk liten sak. Dronen kombinerer flere fete funksjoner med en stram og flott design. Den smarte dobbeltfunksjonen gjør den lille dronen utrolig allsidig. Den kan nemlig både kjøre på bakken og fly lett og elegant gjennom luften.
Quadcopter-strukturen med de fire propellene gjør dronen mer fleksibel og smidig når den flyr, og de fire hjulene gjør den rask og manøvreringsdyktig på bakken. I tillegg er den utstyrt med en effektiv lykt foran, slik at den også kan fly og kjøre om kvelden eller i mørke omgivelser.

 

Virtuell Reality-briller

Legg ut på reise i en annen virkelighet!
Ditt fysiske jeg er seg solid plantet i stuen, mens ditt mentale jeg er et helt annet sted. Det bekjemper romvesener på en fremmed planet.
Du har tatt på deg VR-brillene og er blitt ført inn i et helt nytt univers, hvor du glemmer alt rundt deg i den virkelige verdenen.
VR BOX forvandler smarttelefonen til et par VR-briller. Telefonen leverer bildene, og linsene i brillen omdanner bildene til virtuell virkelighet i 3D. Brillene passer til alle smarttelefoner i størrelsen 3,5–6 tommer.

 

Alle kan delta i konkurransen. Angi svaret ditt og fyll ut kontaktopplysningene nedenfor, så deltar du automatisk i konkurransen. Opplysningene vil kun bli brukt til å kontakte deg hvis du vinner.

Vi behandler personopplysningene dine som beskrevet i våre retningslinjer for personvern, som du kan lese her.

Konkurransen avsluttes 1. februar 2019, og vinneren blir offentliggjort her på siden. Premien kan ikke byttes til kontanter.


Hvor mange grønne roboter gjemmer seg i Illustrert Vitenskap Junior?


Din informasjon

ja
nei

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: