Dyrerikets 5 mest voldelige elskere

Kosing og omsorgsfullt forspill er lite utbredt blant dyreverdenens verste sexmonstre. Her er det nødvendig med smerte – og i noen tilfeller død – for å videreføre genene.

penisfekting

En garde! Flatormer avgjør kjønnsrollene med en rask duell med sylskarpe peniser (den hvite tappen på bildet). Taperen er den som blir spiddet først. Prisen er å bli befruktet og måtte gjennomgå en utmattende eggproduksjon. Flatormen er likevel nærmest en koseklump sammenlignet med de 5 voldelige elskere i denne saken.

© Secret Sea Visions/Getty Images

1. Pungdyr herjer seg til døde

voldsom sex - dyresex pungdyr
© Natural Vision

Pungdyret Antechinus ser søtt og uskyldig ut, men under den myke overflaten lurer et sex-monster. I paringssesongen er hannen full av testosteron og farer så hensynsløst fram med hunnene at de blir etterlatt med hevelser og åpne sår.

Men villskapen går hardt utover ham også. Etter et par ukers sexrus har ekstreme stress- og testosteron-nivåer ødelagt nyrer og immunforsvar, og han faller død om.

2. Penis knekker av

voldsom sex - drone og dronning
© Alamy/Image Select

I bikuben er dronens eneste oppgave å pare seg med dronningen. Men samleiet med Hennes Majestet er en smertefull opplevelse.

Nettopp når hannen når sitt klimaks, faller han bakover. Penis er imidlertid dekket av mothaker og sitter fast dronningen. Dermed rives dronen i to og dør av skadene.

Au for h......

Biens penis er utstyrt med kraftige mothaker og knekker av som en smertefull avrunding på samleiet.

© Powered And Syred/SPL

3. Dominatrix med tentakler

voldsom sex - dominatrix
© Shutterstock

Hos blekkspruten Tremoctopus violaceus veier hunnene opp mod 40 000 ganger så mye som den spinkle hannen. Under paringen fanger hun ham med tentaklene og kveler langsomt livet ut av ham.

4. Sexpiler svekker partner

Fejlskud

Sneglen til venstre har skutt sin sexpil mot partneren, men skuddet preller av. I stedet ligger den hvite ammunisjonen ved siden av sneglen til høyre.

© Steve Downer/Ardea.com

Sexlystne snegler risikerer å bli gjennomboret av en spiss pil under forspillet. Pilen reduserer både sneglens levetid og eggproduksjon, men baner samtidig vei for sæden.

Normalt er snegler ganske promiskuøse, men hvis de blir truffet av amors pil, faller lysten til å finne nye sexpartnere.

5. Hun dolkes med sylskarp penis

Gjennomboret

Sengelushannen dolker sin sexpartner et vilkårlig sted i skjoldet. Teknikken kalles for «traumatisk inseminasjon». Når hannen har sprøytet inn sæden i hunnens kropp, finner sædcellene selv veien til eggene.

© Rickard Ignell, Swedish University of Agricultural Sciences

Sengelusen kaster ikke bort tid på kurtise, forspill eller å finne hunnens kjønnsåpning. I stedet stikker han sin knivskarpe penis rett gjennom skjoldet hennes og skyter inn sæden sin.