Miracast HMDI-stik

Strøm innhold fra mobil og nettbrett trådløst på flatskjermen

Med en Miracast kan du strømme og speile innhold fra PC-en, nettbrettet og mobilen til fjernsynet. Få den nå med Illustrert Vitenskap.

15. juni 2016 av Thomas Lykke Olesen

Har du også massevis av bilder, videoklipp, musikk og film på datamaskinen, nettbrettet og mobilen? Nå kan du spille av alt innholdet direkte på flatskjermen – helt trådløst.

Det eneste du trenger, er den nye Miracast HDMI-pluggen. Koble den inn i HDMI-utgangen på fjernsynet, så kan du speile enhetene dine trådløst.

Pluggen inneholder også populære strømmeapper som Netflix og HBO, hvor du kan strømme et hav av gode filmer og serier.

Enkelt å installere

Det er utrolig enkelt å bruke Miracast. Det eneste som kreves, er at pluggen og enhetene dine kan snakke sammen. Du må forsikre deg om at PC-en har Windows XP, Vista 7, 8, 8.1 eller 10.

Hvis du har en iPhone eller iPad, må det være en iPhone 4 / iPad 2 eller nyere, og operativsystemet må være iOS-versjon 7 eller nyere.

Har du en Android-telefon eller et nettbrett, må de bruke Android 4.0 ”Ice Cream Sandwich” eller nyere.

Mange kule bruksmuligheter

Hvis enhetene har de rette spesifikasjonene, er det bare å sette Miracast-pluggen inn i TV-en, så er du oppe og går. Da kan du skrive e-post og SMS på kjempeskjerm og se bildene og filmen fra datamaskinen direkte på TV-en uten å bruke kabler.

Du kan også utvide Windows-skrivebordet på datamaskinen og på den måten gjøre TV-en til skjerm 2.

Miracast-pluggen har i seg selv en verdi på kr 299, men akkurat nå kan du få den sammen med 2 utg. av Illustrert Vitenskap for kun 69,50 + porto og eksp. I alt kr 99,00.

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: