knivsæt efterår 2015 1

Få et sett flotte titankniver i vakkert, nordisk design

Den nye knivserien fra Njord kombinerer elegant nordisk design med høyteknologi. Du får et sett med kokkekniver og grønnsakskniv når du bestiller Illustrert Vitenskap.

24. august 2015

Livet er for kort til elendige kniver som ikke kan skjære, og matlagingen blir både morsommere og lettere med skarpt stål.

Den lekre, elegante knivserien fra Njord er skapt til det nordiske kjøkken og forener teknologi med elegant, nordisk design. Med respekt for nordisk kultur og tradisjon er det blitt skapt et unikt knivsett til de daglige gjøremålene i kjøkkenet.

Få et sett bestående av kokkekniv og grønnsakskniv når du bestiller Illustrert Vitenskap.

Titan styrker og forskjønner

Begge knivbladene er belagt med et kraftig titanbelegg som gjør knivene mer motstandsdyktige overfor korrosjon og holder dem skarpere i lenger tid.

Samtidig gir titanbelegget sammen med det lette, mørke treskaftet knivene en flott look som skiller seg ut fra mengden.

Settet består av en kokkekniv på 30 cm og en stor grønnsakskniv på 26 cm med takket knivblad, som er perfekt til å skjære, strimle og hakke frukt og grønnsaker.

Settet har en verdi av 599 kroner, men du kan få det med når du bestiller Illustrert Vitenskap. Bestill f.eks. 2 nummer + knivsett for KUN 69,50 + porto og eksp.

Les også

Kanskje du er interessert i...

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: