Sebastian Relster

Velkommen til et nytt Illustrert Vitenskap

1. oktober kommer nye Illustrert Vitenskap ut, og vi gjør vitenskapen mer spennende. Les om alt det den nye sjefredaktøren har gjort klart til deg.

4. september 2012

Kjære leser

Ønsker du å forstå verdenen som omgir deg – og bli underholdt og utfordret?

Ønsker du nyheter fra forskernes fascinerende frontlinje – og lese spennende historier samtidig?

I så fall er Nytt Illustrert Vitenskap muligens noe for deg. Som ny sjefredaktør har jeg gleden av å presentere bladet som gir drivstoff til begge hjernehalvdeler.

Fremover kan du f.eks lese spennende beretninger om oppklaring av mordsaker, medisinske mysterier eller dramatiske overlevelseshistorier. Alltid levert med en vitenskapelig forklaring som gjør deg klokere underveis.

Illustrert Vitenskap blir interaktivt

Vi har også gitt plass til nye artikkeltyper der artige og underlige fakta presenteres på overraskende måter, og du vil finne flere quizer og tester rundt i bladet.

Og som noe nytt blir Illustrert Vitenskap interaktivt. Hvis du har smarttelefon, kan du med utvalgte artikler skanne deg til ekstra opplevelser, f.eks dra på tur i Keops-pyramiden eller se kjempedinosaurene få bakken til å skjelve under seg.

Som abonnent får du unike privilegier. Vi utformer hjemmesiden på nytt slik at du enkelt kan benytte deg av mange nye tilbud, bl.a. quizer, IQ-test, spill for hele familien og spesialnummer på nett, noe bare abonnentene har tilgang til.

Kort sagt: Vi har beholdt det beste, fornyet det meste og gjort vitenskap mye mer spennende.

God fornøyelse med et nytt univers av opplevelser. Følg med på nettsiden der vi forbereder deg på mer om det nye Illustrert Vitenskap, som kommer 1. oktober.

Sebastian Relster Sjefredaktør Illustrert Vitenskap

Bli med

Vi har satt sammen et helt spesielt tilbud til nye abonnenter. Bli med fra starten, og bestill et abonnement på det nye Illustrert Vitenskap. Du kan velge mellom en rekke flotte velkomstgaver.

Les mer om nye Illustrert Vitenskap og om velkomstgavene her.

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: