Quiz okt

Quiz: Se hvor du står i quiz

Nå kan du se hvor du selv ligger på Illustrert Vitenskaps quiz-topplister.

Hvem har klart seg best i quizene på illvit.no denne uken? Og hvor på topplisten ligger du?

Vi har gjort det enklere og morsommere for deltakerne i quizene våre å sammenligne seg med andre. Når du svarer riktig på et quiz-spørsmål på illvit.no, vil du få ett poeng til din total-score. Har du en gratis profil på nettstedet og er logget inn når du tar quizen, vil profilen din samle opp poengene og hele tiden plassere deg på topplistene våre.

På listene kan du se hvor du selv ligger over tid, du kan komme tilbake om et par dager og sjekke om du har rykket opp eller ned, og du kan se hvem som har klart seg best denne uken og denne måneden.

Send en utfordring til en venn

Nå kan du også laste opp bildet av deg selv slik at andre kan se hvem du er, og du kan utfordre venner ved å sende dem en e-post. Som noe nytt får du også bedre muligheter for å dele quiz-resultatene dine på facebook.

Hvis du er ny på quizene, kan du komme i gang med det samme ved å opprette en gratis profil på nettstedet – du har tilgang til nesten 100 quizer, det kommer nye hele tiden, og du vil bli presentert for spennende quizer du ikke har tatt ennå. Har du allerede en profil og har tidligere deltatt i quizene, kan du se plasseringen din allerede nå. Klikk på illvit.no/quiz.

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: