Quiz battle logo NO

Quiz Battle runder 1 million nedlastinger

Suksessen fortsetter for triviaspillet Quiz Battle, som nå er lastet ned én million ganger.

8. januar 2013 av Anders Bruun

Illustrert Vitenskaps triviaspill Quiz Battel fortsetter sin seiersgang på datamaskin, nettbrett og smarttelefoner over hele Norden.

Etter at spillet ble lansert på Android-plattformen i september, har enda flere brukere fått tilgang til spillet, og antallet nedlastinger har akkurat passert millionen.

– Suksessen overgår så absolutt våre forventninger, sier Søren Prien, utviklingsdirektør i Bonnier Publications, som står bak spillet. – Ikke minst juleuken var travel på spillserverne, og bare 26. desember hadde vi 30 000 nedlastinger.

Det er spesielt i Danmark at Quiz Battle har slått igjennom, men Norge har også begynt å røre på seg, forteller Søren Prien, som forventer at også svenske og finske quiz-entusiaster vil ta til seg spillet.

Teknologien fungerer bedre

I takt med den eksplosivt voksende trafikken har spillserverne opplevd en belastning som har skapt en del tekniske problemer. De fleste problemene er borte, serverne er oppgradert og plattformen er stabilisert.

Likevel kan det stadig forekomme utfall og uregelmessigheter, og teknikerne jobber kontinuerlig med å optimalisere og forbedre opplevelsen for de mange brukerne, forteller Søren Prien.

Fremtidsplaner

For fortsatt å kunne utfordre alle Quiz Battle-brukerne og tiltrekke nye jobber laget bak spillet med en del nye ideer.

– For eksempel vil vi tilby nye spørsmålspakker innenfor populære områder som geografi, fotball, film og musikk. Og så leker vi med muligheten for å ha større QB-turneringer, hvor f.eks. 50 personer kan spille mot hverandre, sier Søren Prien.

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: