Abonnementsfordele - samlebillede med ikoner

De 4 digitale fordelene med Illustrert Vitenskap

Et videonettsted med de beste vitenskapsklippene, en gullgruve av et artikkelarkiv og et digitalt magasin som du bare kan ta med deg i farta. Det er er en del av den digitale pakken du får med Illustrert Vitenskap.

1. september 2014

Er du abonnent på Illustrert Vitenskap? Hvis ja, da har vi noen gode nyheter. Hvis ikke, så skynd deg å bli det. Vi tilbyr nemlig 4 digitale tjenester som gjør det enda bedre å være abonnent.

I det kjempestore artikkelarkivet vårt kan du boltre deg i tusenvis av artikler om alt fra stamceller til solsystemet. På videonettstedet kan du gå på oppdagerferd i hundrevis av klipp om f.eks. vulkanutbrudd og ville dyr.

Med den nye, ukentlige nyhetstjenesten gir vi deg dessuten overraskende vitenskapelige vinklinger på aktuelle temaer. Og med vår redesignede app til smarttelefonen og nettbrettet kan du lese Illustrert Vitenskap hvor og når du vil.

Bli abonnent nå – og få alt

Skynd deg å bli abonnent – du kan f.eks. få 4 nummer av Illustrert Vitenskap for 99 kroner.

Se de gode tilbudene på Illustrert Vitenskap

[](http://video.illvit.no/ "Video")
## [Video](http://video.illvit.no/ "Video") Vi har samlet verdens beste og morsomste vitenskapsvideoer – nøye utvalgt og kommentert av våre eksperter. [Gå til videonettstedet](http://video.illvit.no "Gå til videonettstedet")
[](http://arkiv.illvit.no/ "Arkiv")
## [Arkiv](http://arkiv.illvit.no/ "Arkiv") Gå på oppdagerferd i Illustrert Vitenskaps gullgruve av artikler om alt fra stamceller til solsystemet. Søk i over 10 000 sider fra vitenskapens verden. [Dykk ned i arkivet](http://arkiv.illvit.no "Gå til arkivet")
[](http://illvit.no/om-illustrert-vitenskap/faa-en-vitenskapelig-vinkling paa-ukens-nyhetsstroem "Nyhetstjeneste")
## [Nyhetstjeneste](http://illvit.no/om-illustrert-vitenskap/faa-en-vitenskapelig-vinkling-paa-ukens-nyhetsstroem "Nyhetstjeneste") Få de mest aktuelle vitenskapshistoriene og begivenhetene i innboksen hver uke. Vi gir deg den vitenskapelige vinklingen på ukens nyheter. [Sjekk vår nyhetstjeneste](http://illvit.no/om-illustrert-vitenskap/faa-en-vitenskapelig-vinkling-paa-ukens-nyhetsstroem "Registrer deg her")
[](http://illvit.no/les-emagasin "E-magasin")
## [E-magasin](http://illvit.no/les-emagasin "E-Magasin") Ha alltid bladet for hånden i vår app for nettbrett og smarttelefon – og få fire ekstra digitale utgivelser i året. **Hent appen her – og få gratis prøvenummer** [AppStore / iOS](http://illvit.no/ios "AppStore") | [Google Play /Android](http://illvit.no/android "Google Play")

Les også

Kanskje du er interessert i...

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: