Fiberjakke

Optimalt rustet til det nordiske klimaet

Det nordiske klimaet kan være en omskiftelig størrelse. Kle deg til all slags vær med Illustrert Vitenskap.

16. februar 2017

Vær perfekt kledd til overgangssesongen med en lekker fiberjakke.

Det er fantastisk å gå ute og oppleve hvordan våren får blomstene til å springe ut, og hvordan trærne blir grønne igjen etter en lang vinter.

Enten det er vår, sommer eller høst, kan imidlertid været her i Norden være både vanskelig og omskiftelig, og varmt solskinn kan raskt avløses av kjølig vind eller en regnbyge.

Det ideelle vern mot elementene

Her i Illustrert Vitenskap er vi også glad i være ute, enten det er for å fly med droner eller bare for å nyte naturen. Og skal man være ute, må selvfølgelig også forutsetningene være de beste, slik at ikke været blir en hindring.

Med en lekker fiberjakke er du alltid kledd til både lange gåturer og andre utendørsaktiviteter, og akkurat nå kan du få den med Illustrert Vitenskap til en SVÆRT nedsatt pris.

Justerbar og behagelig å ha på

Den lette vår- og høstjakken har et slitesterkt ribstop-system med fiberfyll. Yttermaterialet er vind- og vannavvisende, slik at du kan stå imot blåst og mindre regnbyger.

Jakken har en elastisk kant i livet og nederst på ermene, noe som gir en behagelig og tettsittende passform. Den har dessuten to håndlommer og brystlomme samt en liten krage, slik at halsen og nakken også er dekket.

Jakken har i seg selv en verdi på kr 649, men du kan få den sammen med 2 utg. av Illustrert Vitenskap for kun kr 69,50.

Les også

Kanskje du er interessert i...

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: