app_demo_dk

Hent appen - og få et digitalt prøvenummer helt gratis!

Med Illustrert Vitenskap-appen for smarttelefon og nettbrett kan du lese bladet når og hvor du vil. Er du ennå ikke abonnent, kan du laste ned appen og få et flott 64-siders digitalt prøvenummer GRATIS.

25. mars 2014

Prøv Illustrert Vitenskap med appen for smarttelefon og nettbrett. Den nye utgaven gir alle abonnenter flere nye muligheter - og er du ennå ikke abonnent, får du - GRATIS - et flott 64-siders digitalt prøvenummer med et utvalg spennende artikler.

Last ned den nye appen og slå opp i e-bladet

Laster du ned appen til e-bladet, får du nå som abonnent automatisk tilgang til fire ekstra digitale utgivelser per år. Det betyr at du, fordi du er abonnent, får 22 numre av Illustrert Vitenskap per år som e-blad.

Les mer og hent appen her

I tillegg til de 18 utgavene du får tilsendt i posten, får du via appen tilgang til alle ekstra spesialnumre som er utgitt i tiden du har vært abonnent. De fire ekstra utgivelsene er temanumre alle sammen, der du blir presentert for fengslende emner som "Solsystemet", "Hjernen" eller "Dinosaurene".

Gratis prøveblad på 64 sider

Er du ennå ikke abonnent - eller du har nettopp blitt det - trenger du ikke å sitte og vente på at bladet dumper ned i postkassen. Alt nå kan du nemlig fordype deg i en digital gratisutgave av bladet via e-blad-appen.

Alt om e-blad-appen

Ikke abonnent? Få et godt tilbud her

Så gjenstår det bare å si: Les og hygg deg!

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: