Universallader

Få en lader til iPhone eller HTC

Kjøp et abonnement på Illustrert Vitenskap, og få med en lader til familiens mange telefoner – blant annet til iPhone, HTC, Samsung og Nokia.

25. april 2012

Er du lei av at alle telefoner har hver sin lader – som aldri er der når den trengs?

Hvis du kjøper et abonnement på Illustrert Vitenskap akkurat nå, kan du også få løsningen på problemet. Med abonnementet kan du nemlig få en universallader som kan fungere på alle familiens telefoner. Den kan blant annet lade populære telefoner som iPhone, HTC, Samsung og Nokia.

Kjøp 2 nr. av Illustrert Vitenskap og en universallader her. Du kan bruke laderen hjemme eller ta den med på hytta eller på reise, slik at du slipper å pakke flere forskjellige ladere.

Se veiledning til universalladeren og en liste over telefoner den kan lade her. Laderen har en verdi på kr 299,-.

2 nr. Illustrert Vitenskap + lader

Akkurat nå kan du få to nummer av Illustrert Vitenskap og universalladeren for kr 49,50 + kr 29,50 i porto og eksp. Les mer om tilbudet her.

Om bladet

Med et abonnement på Illustrert Vitenskap får du 18 nummer i året, stappfulle av viktig kunnskap, underholdende lesning og fascinerende bilder og grafikk. Vi forteller om forskning og nye oppdagelser i et levende språk, og alle kan henge med – også familiens tenåringer og store barn.

Illustrert Vitenskap skriver om det fjerne og fascinerende universet og om det helt nære som foregår i din egen kropp. Du får nyheter og bakgrunn som gir deg et raskt overblikk eller lesestoff til mange timer.

Kjøp 2 nr. og få en universallader.

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: