Isbjørn med unger

Mattias Klum: Med Svalbard i søkeren

Han fotograferer for National Geographic, bildene hans er verdensberømte, hans engasjement i naturvern er enestående, og så er han fotoguide på vår kommende leserreise til Svalbard.KLIKK på bildene for stort format.

4. februar 2016 av Jakob Priess

Bare 23 år gammel ble Mattias Klum den første svenske fotografen for det prestisjefylte National Geographic, og siden har verden kunnet gledet seg ved et fototalent langt utenom det vanlige.

I galleriet øverst kan du se et lite utvalg av hans ettertraktede bilder fra alle verdens avkroker.

Nå kan du også bli med på fototur med den ekstremt engasjerte og karismatiske svensken til Svalbard, som han elsker mer enn noe annet sted på kloden.

Finner ro i naturen

Den i dag 47-årige Mattias Klum har spesialisert seg i truede dyrearter, miljøsaker, kulturkrasj og menneskets inngripen i livet på kloden.

Han er glødende miljøforkjemper og talsmann for beskyttelse av dyrelivet på kloden, og hans uforlignelige evner bak kameraet benytter han gang på gang til å bringe virkeligheten på Jorden frem i lyset.

Men på Svalbard finner han roen, nærheten, ydmykheten og følelsen av frihet. Det er her han virkelig hører hjemme, og det kan tydelig ses av bildene hans.

FÅ DITT LIVS OPPLEVELSE PÅ SVALBARD

Din guide på Svalbard

Derfor er han det innlysende valget som fotoguide på Illustrert Vitenskaps og National Geographic Magasinets kommende leserreise til Svalbard.

På øya langt mot nord, der det lever flere isbjørner enn mennesker, midnattssolen danser, og hvor Arktis kysser det europeiske kontinentet, byr opplevelser for livet seg bak hvert eneste snøkledde hjørne.

Med et sterkt begrenset deltagerantall er det mulighet for høyst personlige opplevelser med den ville naturen og fantastiske fotomuligheter samt rik anledning til å lytte og lære av den prisbelønte National Geographic-fotografen.

Bli med oss på en unik fototur med Mattias Klum

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: