penisapp

Penisring med bluetooth coacher sexlivet

En gummisensor montert på penis kan analysere aktivitetene under dynen. I tillegg til å registrere antall støt og kaloriforbrenning kommer sensoren også med forslag til seksuelle forbedringer.

11. juni 2015 av Morten Kjerside Poulsen

Monter en gummianordning ved roten av penis før du kaster deg ut i neste seksuelle eventyr. Forbundet via bluetooth til en app på telefonen analyserer den nye Lovely-sensoren hvor hardt, raskt og i hvilke stillinger samleiet foregår.

Kaloriforbrenning og g-påvirkning analyseres

Når hyrdestunden er overstått og den verste pustingen har gitt seg, sender sensoren data til telefonen, og den store etterrasjonaliseringen kan begynne. I tillegg til å opplyse om kaloriforbrenning, antall støt, gjennomsnittsfart og g-påvirkning, får du også forslag til forbedringer.

Få oversikt over størrelsen på penis blant verdens menn.

Samleier kan rangeres

Blant 120 forskjellige sexstillinger velger appen akkurat de som passer best til forholdets seksuelle evner og kommer med forslag til hvordan teknikken kan forbedres. I tillegg er det mulig å rangere siste samleie med en til fem stjerner, og du kan også sende en bootycall via appen til partneren din og sjekke den seksuelle temperaturen.

Seksuell horisont utvides

Utviklernes tanke med appen er først og fremst å forbedre sexakten, men også å få sex mer på dagsorden og utvide den seksuelle horisonten i forhold som er mer eller mindre fastlåste.

Lovely holder for øyeblikket på å bli crowdfundet, og for ca. 700 kroner kan penissensoren bli din.

Da er bare spørsmålet om mannen kan finne kvinnens g-punkt, med mindre det kvinnelige g-punktet bare er en myte, da. Du kan lese mer om seksuelle myter her:

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: