lykketest happy

Du er nesten lykkelig

Du har et positivt sinn og er for det meste rimelig avbalansert.

10. juli 2015 av Gorm Palmgren

Du takler problemer fornuftig

Selv om du vet at livet kan være hardt og du en gang imellom møter motstand, så tar du det med godt mot og beholder troen på at det går bra til slutt.

Hvis det er snakk om småting, så trekker du bare på skuldrene, og selv om du eller dine nærmeste blir rammet av en alvorlig sykdom, så har du relativt lett for å akseptere situasjonen og gjøre det beste ut av den.

Du ser først og fremst problemer som noe som skal løses, og selv om du der og da ikke makter det på egen hånd, blir du ikke så lett slått ut, men beholder perspektivet og arbeider på en langsiktig løsning.

Du er fornøyd med din egen situasjon

Selv om du kanskje er idealist, så vet du godt at alt har en pris og en bakside, og du klarer derfor å være fornøyd med en situasjon til tross for at alt ikke er akkurat slik du gjerne ville hatt det.

Du er for det meste positivt stemt overfor andre mennesker og møter dem med et åpent sinn, og det gir deg en trygg følelse av å være en akseptert del av et stort fellesskap.

Når det går bra for andre, gleder du deg på deres vegne uten å bli misunnelig, for du vet at deres hell ikke gjør dine egne sjanser mindre.

Ditt gode humør gjør livet lett

Du er flink til å leve i nuet og drømme om fremtiden, mens fortiden primært er erfaringer som du kan lære av og bruke til å komme videre.

Ditt gode humør og ukuelige sinn får oftest tingene til å gli uanstrengt både i privatlivet og på arbeid, der du har gode muligheter til å lykkes.

Les også

Kanskje du er interessert i...

FÅ ILLUSTRERT VITENSKAPS NYHETSBREV

Du får ditt gratis spesialtillegg, Vår Ekstreme Hjerne, til nedlasting straks du har meldt deg på nyhetsbrevet.

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: